Thursday, 27 June 2013

Giveaway Cik Waniee

Assalamualaikum and hello readers.

Malam2 ni aku berblogwalking, then aku ternampak satu giveaway ni. Pergh, memang terbaik lah, terutamanya hadiah yang ditawarkan ialah Maixara C-Sential. Aku memang tau sangat produk ni. Aku pengguna setia produk ni, baru sebulan la. hehe. Habis dah satu botol, and baru beli sebotol yang baru and dah habes RM 200 untuk Maixara ni.(berapa banyak and daa) *sob sob.. Memang terasa melayang duit tu. huhu. Yelah aku ni student lagi kan. Tapi aku memang percaya lah produk ni, sebab muka aku dulu memang bermasalah, ade jerawat sini sana. Memang tak confident langsung dulu, tapi Alhamdulillah genap sebulan aku guna produk ni nampak dah perubahan dia, jerawat semakin kecut, muka jadi lagi lembut. Sebab tu lah, aku sanggup berhabis duit untuk dapatkan kulit muka yang cantik. Bagi aku muka tu first impression orang terhadap kita kan. Tak percaya aku pengguna maixara ? Boleh ke entri ni 

SINI  #(1st Maixara yang aku beli guna duit biasiswa)


Berbalik semula kepada giveaway tu, kalau la aku menang alhamdulillah dapat la aku save RM100 untuk dua bulan. huhu. Eh, jap..haa rupa-rupanya http://sitishazwaniee.blogspot.com ni merupakan satu lagi blogshop ! Mujurlah aku jumpa blog ni. Then, bila aku survey2 barang yang dijual kat blog Cik Waniee ni, sumanya dijual dengan harga yang berpatutan. Serius !! Aku survey la harga Maixara, tengok2 harga dia cuma RM 85 je termasuk kos pos !!! TERKEJUT aku ! Yelah, dua botol dah aku beli, and aku dah habis RM 200 kot. Kalau lah aku jumpa dulu blog ni, memang aku jadi customer tetap Cik Waniee dah ! Tak percaya lagi?? Aku siap daftar jadi ahli kat kedai Permata Herba tu , kononnya dapat harga rendah. Rendah la jugak dapat tapi takde lah sampai RM 85, dapat RM100 je. Memanglah kurang jugak sebab harga asal Maixara ni RM125. Tapi still menyesal sebab ada lagi yang boleh dapat murah ! Menyesal3x !!



Ni bukti membership aku buat hari tu. *sob2

Kak Waniee, jangan risau lepas ni In sha Allah, saya jadi customer kak !! Rasa nak buang je membership card ni, nak buat membership card dengan kak pulak. heheh.


Eh lupa pulak nak cakap, kalau korang berminat nak join GA ni boleh klik kat bawah banner tu.




                                                           SINI



Syarat2 untuk join GA ni senang je,

1. Follow blog Cik Waniee
2. Buat entri promote blog Cik Waniee
3. Tinggalkan link di ruangan comment GA ni

Tarikh tutup GA ni pada 05/07/13





Thanks spend your time reading here,

1 comment:

Wanie Warniee said...

tq sudi join my giveway :) cik waniee