Thursday, 29 November 2012

SUZURANIANs' DINNER :)

Okeh, friends...hari ni hari kedua aku dekat rumah selepas tamatnya pengajian aku dekat MRSM Kuantan. Entahlah... rase tinggalkan Kuantan tak macam mase aku tinggalkan Gerik dulu..Aku tak la rasa sedih sangat..Mungkin perasaan seronok dah habis exam ni menghantui diri.heh.. :p

Back to my story, malam ni merupakan malam gilang-gemilang untuk semua pelajar tingkatan 5. Sebab al-maklumlah jarang boleh melawa ni. Time-time macam ni lah semua orang nak tunjuk belang masing-masing..haha..Tema untuk malam dinner tu, untuk Perempuan : Fairy Tale, Lelaki pulak: Street Formal.. Tapi bagi aku memang langsung tak balance antara lelaki perempuan..aku pun lari tema lah! Tapi memang jauh sangat lari tema..haha..




kan...tema pengantin. =.='


meja bersantap aku :D




Malam ni, makanan boleh tahan lah...tapi lari tema sikit kot..bukan ape, tema dah la fairy tale and street formal but then makanan macam masakan ala kampung je. -,-' 
Tapi apepun.. malam tu memang happening...



haa...this is mr.perfect, (hensemkan~ k-pop gitu~)









Oke...tu je kot kali ni..nanti kalau aku boring lagi aku post..haha... wassalam..





No comments: